Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
4 Korriku – Urgjenca e Prishtinës përzgjidhet për ngritjen e flamurit amerikan në shtizë

Sot në Prishtinë, u shënua Përvjetori i Pavarsisë se SHBA- së.

E si pjesë kryesore e aktivitetit në nderim të kësaj dite është ngritja e flamurit amerikan në shtizë.

Kësaj radhe për ta bërë këtë është përzgjedhur Urgjenca e Prishtinës!

Kjo u bë e ditur në faqen zyrtare të Qendrës së Mjekësisë Urgjente – Prishtinë.

“Falenderojmë Shoqatën “ Miqtë e Amerikës”, që e nderuan punën e shenjtë të personelit shendetësorë, sepse në një kohë si kjo mirënjohja reflekton mbi të gjitha” thuhet aty.

Sot në Prishtinë, u shënua Përvjetori i Pavarsisë se SHBA- së, dhe si pjesë kryesore e aktivitetit në nderim të kësaj…

Posted by Qendra e Mjekësisë Urgjente- Prishtinë on Saturday, July 4, 2020

Arkiva

Kategoritë