Hën, Jan 25, 2021
Banner Top
Banner Top
306 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në QKUK dhe në spitalet rajonale

Në QKUK dhe shtatë spitalet në qytetet e Kosovës si: Prizren, Gjakovë, Pejë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë dhe Vushtrri po trajtohen 306 pacientë me Covid-19.

Ministria e Shëndetësisë ka bërë me dije që 217 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 11 të intubuar./FamiljaJone

Arkiva

Kategoritë