Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
293 femra e 295 meshkuj aktiv me Covid-19 në Prishtinë

Në komunën e Prishtinës janë 444 raste aktive me Covid19.

Kështu ka bërë të ditur drejtori i Shëndetësisë në këtë komunë, Bujar Gashi.

Statistikat tregojnë se nga totali prej 588 rasteve janë 293 femra dhe 295 meshkuj.

Ja postimi i plotë i tij:

Arkiva

Kategoritë