Sht, Shk 27, 2021
Banner Top
Banner Top

Është shënuar edhe një rast i ri me koronavirus në Kosovë.

Kështu ka bërë të ditur Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë.

‘Sot pasdite përfundoi testimi i 58 pacientëve të dyshimtë nga Klinika Infektive dhe Klinika e Pulmologjisë, ku një (1) prej të cilëve rezultoi pozitive.

Do të hulumtohen të gjitha kontaktet dhe të testohen.

Në këtë situatë vetëdija dhe ndihma e juaj është e domosdoshme. Mbani distancë nga tjetri. Reduktoni daljet veç në raste emergjente. Ndiqni rekomandimet nga Ministria e shëndetësisë dhe Instituti kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës’./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë