Enj, Mar 4, 2021
Banner Top
Banner Top

Instituti i Shëndetit Pulbik ka njoftuar se sot kanë rezultuar 13 persona pozitiv pas testimit në Laboratorin Mikrobiologjik.

‘Sot më 01.04.2020 në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar 113 mostra të marra nga rastet e hospitalizuara në Klinikën Infektive dhe nga gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren. Nga mostrat e marra për testim në virusin SARS-CoV-2, trembëdhjetë (13) prej tyre kanë rezultuar pozitive. 

Rastet pozitive janë raste kontakti, 11 prej të cilëve me vendbanim në Topanicë, 1 me vendbanim në Prishtinë dhe 1 me vendbanim në Gjakovë’, thuhet në njoftim./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë