Pre, Mar 5, 2021
Banner Top
Banner Top
16 mijë të shëruar nga koronavirusi në Gjermani

Gjermania vazhdon të ketë raport të ulët të të prekurve dhe të vdekurva nga COVID-19.

Numri i të shëruarve nga koronavirusi në Gjermani tani është 16 mijë.

Këto të dhëna janë publikuar nga portali worldmeters, që publikon të dhëna reale të vendeve të ndryshme të botës sa i përket luftës që po  bëjnë shtetet ndaj koronavirusit.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë