Enj, Jan 28, 2021
Banner Top
Banner Top
150 TË SHËRUAR DHE 55 RASTE ME COVID-19

55 persona kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 dhe 150 të tjerë janë shëruar.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, njofton që nga 574 mostra të marra nga ShSKUK, 55 kanë rezultuar pozitiv me koronavirus.

Rastet pozitive me COVID-19 janë nga këto komuna:

“Komuna Gjakovë 9 raste, komuna Prishtinë 8 raste, komuna Gjilan 6 raste, komuna Ferizaj 4 raste, komuna Prizren 4 raste, komuna Pejë 3 raste, komuna Viti 3 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Hani i Elezit 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Lipjan 2 raste, komuna Mitrovicë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Podujevë 2 raste dhe me nga një rast komunat Drenas, Junik, Kamenicë dhe Skenderaj”, shkruhet në raportin e IKSHPK-së.

Arkiva

Kategoritë