Pre, Jan 15, 2021
Banner Top
Banner Top
141 të shëruar dhe 66 të infektuar me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, 141 persona janë shëruar si dhe 66 të tjerë janë infektuar me COVID-19.

IKSHPK-ja përmes njoftimit zyrtar ka informuar që përveç që nuk ka viktima, gjatë dy javëve të fundit ka rënie prej 44 për qind të rasteve me koronavirus.

Numri i rasteve aktive me koronavirus në vendin tonë është 1 mijë e 778.

Arkiva

Kategoritë