Mër, Jan 20, 2021
Banner Top
Banner Top
13 punëtorë shëndetësorë të Spitalit të Gjilanit të infektuar me COVID-19

Është rënduar gjendja në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit, pasi nga COVID-19 janë prekur edhe punëtorë shëndetësorë të këtij spitali.

Drejtori klinik i këtij spitali, Dr. Ukshin Ismaili, ka bërë të ditur për Mediafokus.info se aktualisht janë 13 punëtorë shëndetësorë që janë të infektuar me coronavirus.

“Për momentin janë të infektuar 13 punëtorë shëndetësorë. Ju urojmë shërim të shpejtë dhe rikthim në vendet e punës. Personeli shëndetësorë përballet çdo ditë më sfidën e quajtur COVID-19, por besojmë që do t’ia dalim”, ka thënë Ismaili.

Ai ka konfirmuar se që nga fillimi i përballjes me pandeminë, janë infektuar 38 punëtorë shëndetësorë, 12 prej të cilëve janë mjekë, 20 infermierë dhe 6 persona të tjerë që janë staf ndihmës.Shfaq statistikat COVID-19 

Arkiva

Kategoritë