Pre, Jan 22, 2021
Banner Top
Banner Top
12 raste me koronavirus të hospitalizuar në Klinikën Infektive

Në Klinikën Infektive janë të hospitalizuar 12 persona me koronavirus.

“Në klinikën Infektive, sot me 15.05.2020, janë të hospitalizuar gjithsej 22 raste.

Prej tyre të sëmurë me Covid -19 janë gjithsej 12 raste.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid -19 është si vijon:

8 raste janë në gjendje stabile, 4 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive, prej të cilëve 2 pacientë janë në gjendje më të rënduar dhe janë duke u trajtuar në Mjekimin Intensiv të kësaj klinike”, shkruhet në njoftim.

Arkiva

Kategoritë