Die, Dhj 6, 2020
Banner Top
Banner Top
12 mijë e 191 raste aktive me koronavirus në Kosovë

12 mijë persona në Kosovë janë ende të infektuar me koronavirus.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive ka filluar të rritet javëve të fundit, pas shtimit të infektimeve.

Vetëm sot u regjistruan 711 të infektuar dhe 19 persona të vdekur nga kjo sëmundje. /familjajone

Arkiva

Kategoritë