Mër, Jan 27, 2021
Banner Top
Banner Top
117 të shëruar dhe 50 të infektuar nga COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit 117 persona janë shëruar dhe 50 të tjerë janë infektuar me COVID-19.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar që nga 561 mostra të marra nga ShSKUK, 50 prej tyre kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Rastet pozitive janë nga këto komuna:

“Komuna Prishtinë 6 raste, komuna Gjilan 5 raste, komuna Fushë Kosovë 4 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Prizren 4 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Istog 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Gjakovë, Kaçanik, Lipjan, Novobërdë dhe Skenderaj”, shkruhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Arkiva

Kategoritë