Die, Mar 7, 2021
Banner Top
Banner Top
108 vaksina të mundshme kundër koronavirusit po testohen në të gjithë botën

Organizata Botërore e Shëndetit thotë se 108 vaksina të mundshme Covid-19 janë në zhvillim në të gjithë botën, sipas dokumenteve të postuar në faqen e saj të internetit.

Tetë nga vaksinat e mundshme janë miratuar për provat klinike.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë (NIH) në SH.B.A. ishte i pari që filloi testimin më 16 mars.

Grupe nga e gjithë bota janë në vlerësimin para-klinik, përfshirë Universitetin e Tokios, Universitetin Tulane, Universitetin e Albertës dhe Universitetin e Pittsburgh.

Arkiva

Kategoritë