Mar, Mar 2, 2021
Banner Top
Banner Top
107 raste me koronavirus në Prishtinë gjatë 24 orëve

107 raste me koronavirus janë regjistruar në komunën e Prishtinës gjatë 24 orëve.

Kryeqyteti sërish prin sa i përket numrit të infektimeve brenda 24 orëve në nivel komunash.

Përvec në kryeqytet, të infektuar ka edhe në komuna të tjera, si: Gjakovë 22 raste, Podujevë 22 raste, Lipjan 19 raste, Gjilan 14 raste, Fushë-Kosovë 13 raste, Ferizaj 12 raste, Pejë 10 raste, Prizren 10 raste, Drenas 9 raste, Kamenicë 8 raste, Rahovec 8 raste, Viti 8 raste, Obiliq 5 raste, Klinë 4 raste, Suharekë 4 raste, Malishevë 3 raste, Vushtrri 3 raste, Istog 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Dragash, Graçanicë dhe Kaçanik.

Arkiva

Kategoritë