Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
1 mijë e 775 persona të infektuar me COVID-19 kanë hyrë në Gjermani nga Kosova

Gjatë një muaji në territorin e Gjermanisë sipas të dhënave nga Robert Koch Institute nga Kosova kanë shkuar 1 mijë e 755 persona të infektuar me COVID-19.

Pas Kosovës renditet Turqia me 1 mijë e 134, Kroacia me 786, dhe Bullgaria me 322.

Ambasada e Kosovës në Gjermani më herët u ka bërë thirrje bashkatdhetarëve që posa të futen në territorin e shtetit gjerman të bëjnë testet në aeroporte dhe vendbanimet ku bashkëatfhetarët tanë jetojnë.

Përndryshe do të ballafaqohen me masa të ashpra nga autoritetet gjermane.

Gjatë një muaji në territorin e Gjermanisë sipas të dhënave nga Robert Koch Institute nga Kosova kanë shkuar 1 mijë e 755 persona të infektuar me COVID-19.

Pas Kosovës renditet Turqia me 1 mijë e 134, Kroacia me 786, dhe Bullgaria me 322.

Ambasada e Kosovës në Gjermani më herët u ka bërë thirrje bashkatdhetarëve që posa të futen në territorin e shtetit gjerman të bëjnë testet në aeroporte dhe vendbanimet ku bashkëatfhetarët tanë jetojnë.

Përndryshe do të ballafaqohen me masa të ashpra nga autoritetet gjermane.

Arkiva

Kategoritë